FAQ


Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen!

 

Wat als het slecht weer is tijdens de fotoshoot?

Als het slecht weer is tijdens de fotoshoot en we hebben een buitenlocatie afgesproken gaan we altijd in overleg. Als het mogelijk is verplaatsen we de shoot naar een mooie binnenlocatie, maar als dat niet het geval is, verzetten we de shoot.

Kan ik de fotoshoot annuleren?

Je kunt je fotoshoot altijd annuleren, maar hou er rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn. De precieze annuleringsvoorwaarden kun je vinden in de algemene voorwaarden.

Mijn wensen passen niet binnen een specifieke fotoshoot, wat nu?

Geen probleem! Alle prijzen en pakketten zijn de standaard prijzen en pakketten. In overleg is er altijd veel mogelijk. Ik denk graag mee hoe ik tegemoet kan komen aan jouw specifieke wensen en maak dan graag een vrijblijvende offerte op maat.

Zijn de prijzen inclusief alles?

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief eventueel gemaakte reiskosten voor opdrachten buiten Zevenhuizen (ZH). Ik reken 0,19 cent per kilometer. Alle eventuele meerprijzen staan vermeld bij de verschillende prijscategorieën bij de tarieven.

Hoeveel foto’s krijg ik na afloop van de shoot?

Ik garandeer dat dit er minimaal 20 zijn.  Deze foto’s krijg je, professioneel nabewerkt en in hoge resolutie toegestuurd.

Mag ik meebeslissen over de nabewerking?

Natuurlijk! Het zijn jouw foto’s, dus als je specifieke wensen hebt wat betreft nabewerking, dan luister ik daar altijd naar.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s heb?

De professioneel nabewerkte foto’s worden binnen twee weken via WeTransfer naar je toegestuurd. Het is jouw verantwoordelijkheid deze bestanden binnen 7 dagen te downloaden.

Wat als ik niet tevreden ben?

Ik garandeer per shoot een minimum van 20 foto’s die aan jouw wensen voldoen. Ben je toch niet tevreden? Dan maken we nieuwe foto’s waar je wel blij mee bent.

Wanneer moet ik betalen?

Na oplevering van de foto’s ontvang je van mij ditigaal een betaallink en een factuur. Deze dien je binnen 14 dagen voldaan te hebben. Meer informatie over betalingen vind je in de algemene voorwaarden

Ik wil niet dat mijn foto’s op je website worden gebruikt, en nu?

Als je niet wil dat ik jouw foto’s gebruikt in mijn portfolio of op social media, dan kun je dit altijd aangeven, dan gebeurt dat niet. In het privacybeleid vind je hierover meer informatie. 

Hoe zit het met de eigendomsrechten?

Je mag alle foto’s die je afneemt vrij gebruiken, volgens de voorwaarden die in de algemene voorwaarden beschreven staan. Het eigendomsrecht van de foto’s blijft altijd bij mij. In het privacystatement vind je jouw rechten in het kader van de privacywetgeving.