FAQ


Staat je vraag er niet tussen? Dan kun je natuurlijk altijd contact opnemen!

 


Wat als het slecht weer is tijdens de fotoshoot?

Als het slecht weer is tijdens de fotoshoot en we hebben een buitenlocatie afgesproken gaan we altijd in overleg. Als het mogelijk is verplaatsen we de shoot naar een mooie binnenlocatie, maar als dat niet het geval is, verzetten we de shoot.

Kan ik de fotoshoot annuleren?

Je kunt je fotoshoot altijd annuleren, maar hou er rekening mee dat hier kosten aan verbonden kunnen zijn. De precieze annuleringsvoorwaarden kun je vinden in de algemene voorwaarden.

Mijn wensen passen niet binnen een specifieke fotoshoot, kan ik dan ook bij Bij Eva terecht?

Natuurlijk kan dat! Alle prijzen en pakketten zijn de standaard prijzen en pakketten. In overleg is er altijd veel mogelijk. Ik denk graag mee hoe ik tegemoet kan komen aan jouw specifieke wensen en maak dan graag een vrijblijvende offerte op maat.

Zijn de prijzen inclusief alles?

De genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief eventueel gemaakte reiskosten voor opdrachten buiten Zevenhuizen (ZH). Ik reken 0,19 cent per kilometer. Alle eventuele meerprijzen staan vermeld bij de verschillende prijscategorieën bij de tarieven.

Waar kan ik mijn foto’s inzien?

Als jouw persoonlijke fotogalerij voor je klaar staat, ontvang je van mij via email logingegevens. Met deze gegevens kun je op de login-pagina inloggen en jouw foto’s bekijken en uitkiezen.

Hoeveel foto’s mag ik uitkiezen?

Per shoot kies je alle foto’s uit die jij mooi vindt. Ik garandeer dat dit er minimaal 50 zijn.  Deze foto’s krijg je, professioneel nabewerkt en in hoge resolutie toegestuurd.

Mag ik meebeslissen over de nabewerking?

Natuurlijk! Het zijn jouw foto’s, dus als je specifieke wensen hebt wat betreft nabewerking, dan luister ik daar altijd naar.

Hoe lang duurt het voordat ik de foto’s heb?

Nadat je jouw favoriete foto’s hebt uitgekozen, worden de professioneel nabewerkte foto’s binnen een week digitaal in JPEG-formaat bij je aangeleverd. Het is jouw verantwoordelijkheid deze bestanden binnen 7 dagen te downloaden.

Hoe lang blijven mijn inloggegevens geldig?

Je inloggegevens blijven drie weken geldig. Na ontvangst van je inloggegevens heb je 14 dagen de tijd om je favoriete foto’s te selecteren en daarna heb ik 7 dagen de tijd om jouw selectie voor je te bewerken en opleveren. Na oplevering vervallen je inloggegevens, want dan heb je je foto’s zelf in bezit.

Wat als ik niet tevreden ben?

Ik garandeer per shoot een minimum van 50 foto’s die aan jouw wensen voldoen. Ben je toch niet tevreden? Dan maken we nieuwe foto’s waar je wel blij mee bent.

Wanneer moet ik betalen?

Na oplevering van de foto’s ontvang je van mij ditigaal een betaallink en een factuur. Deze dien je binnen 14 dagen voldaan te hebben. Meer informatie over betalingen vind je in de algemene voorwaarden

Ik wil niet dat mijn foto’s op de website van Bij Eva worden gebruikt, en nu?

Als je niet wil dat Bij Eva jouw foto’s gebruikt in haar portfolio of op social media, dan kun je dit altijd aangeven, dan gebeurt dat niet. In het privacybeleid vind je hierover meer informatie. 

Hoe zit het met de eigendomsrechten?

Je mag alle foto’s die je afneemt vrij gebruiken, volgens de voorwaarden die in de algemene voorwaarden beschreven staan. Het eigendomsrecht van de foto’s blijft altijd bij Bij Eva. In het privacystatement van Bij Eva vind je jouw rechten in het kader van de privacywetgeving.