Over mij


I can.

I will.

End of story.

Ik ben Eva: vrouw, moeder, vriendin, dochter, zus, Rotterdamse, ontdekkende, lerende, fotografe en schrijfster. Samen met mijn lieve vriend Jos en geweldige hond Boef heb ik begin 2019 een prachtige campertrip gemaakt door Europa, waarna we vanuit Rotterdam naar De Bilt zijn verhuisd. In februari 2020 verwachten we ons eerste kindje.

Ik hou van verhalen. Levensverhalen, bijzondere verhalen en inspirerende verhalen. Verhalen van mensen, tussen mensen, door mensen en over mensen. Daarnaast heb ik een bovengemiddelde nieuwsgierigheid naar wat mensen gelukkig maakt. De combinatie verhalen en geluk komt in al mijn werk terug. Ik maak foto’s om mooie verhalen te vertellen en de mooie verhalen van mensen op beeld te kunnen vangen. In een oogopslag, een aanraking, een beweging of een glimlach zit zoveel moois verstopt!

Naast fotografe ben ik schrijfster. Ik ben redacteur voor onder andere het Rotterdamse Gers! Magazine, meerdere stukken van mijn hand zijn gepubliceerd in verhalenbundels van Sweek en in maart 2019 is mijn boek ‘Jouw Gids naar Geluk’ uitgekomen. In deze gids neem ik je mee op een reis door het land van geluk, waarbij ik je in zeven stappen zoveel mogelijk tips, trucs, informatie en vaardigheden aanreik voor optimaal geluk. Je kunt dit boek onder andere hier bestellen.

Vaardigheden


Het leuke is dat er altijd ruimte is om te blijven ontdekken, groeien, leren en beter te worden.

Fotografie
80%
Social Skills
95%
Nabewerking Lightroom
80%
Professionaliteit
95%


Get to know me


Leer de persoon achter de camera alvast een beetje kennen…

Ik hou van…

Alle lieve mensen om mij heen, mijn lieve vriend Jos, onze hond Boef, fotograferen, schrijven, sporten, lekker & gezond eten, reizen, nieuwe dingen leren, goede gesprekken voeren, buiten zijn, ontdekken & genieten van het leven!

Mijn favoriete boeken zijn…

The Power of the Heart, De Kracht van Betekenis en natuurlijk mijn eigen boek Jouw Gids naar Geluk

Ik maak gebruik van…

De Sony A6000 systeemcamera met verschillende lenzen, afhankelijk van de foto die ik wil nemen. Ik heb een 35mm en 50mm lens met vast brandpunt, een 18-55mm lens, een 55-210mm lens en een 28-70 lens.

Het leukste aan fotografie vind ik…

Het kunnen vangen van momenten die anders vergeten waren.

Ik bewonder mensen zoals…

David de Kock & Arjan Vergeer, Esther Perel, Stephen Covey, Brené Brown en eigenlijk iedereen die de kracht heeft anderen te inspireren en te bewegen richting een mooier leven!

Weetjes over mij..

Ik ben de oudste van vier kinderen. Mijn grooste droom is wonen op een woonboerderij. Ik werkte ooit in de geestelijke gezondheidszorg, maar heb het roer volledig omgegooid waardoor ik nu 100% van de tijd kan doen wat ik het allermooist vind om te doen: schrijven en fotograferen.

Fotografen die mij inspireren zijn…

Peter McKinnon, Lee Jeffries, Cas Oorthuys en Ted Weirum (hij maakt als videograaf fantastische foto’s)

Mensen omschrijven mij als…

Loyaal, lekker eigenwijs, ondernemend, origineel en sociaal.

Required plugin "Meks Easy Photo Feed Widget" is required. Please install the plugin here. or read more detailed instruction about How to setup the plugin here