'Photography is all about light, composition and, most importantly, emotion' - Larry Wilder

Over mij

Ik ben Eva Benders. Samen met mijn lieve man Jos, onze dochter Sterre, zoon Moos en hond Boef woon ik in het mooie Zevenhuizen. Ik fotografeer al jaren en heb dit jaar ook de Vakopleiding Fotografie gevolgd. Niet alleen heb ik hiermee nu ook alle technische kennis in huis die hoort bij fotografie, maar ik heb des te meer ervaren hoe groot mijn liefde voor dit vak is. Met mijn foto’s hoop ik iedereen die ik op de foto zet precies te vangen zoals hij of zij is. Juist op de momenten waarop je niet poseert. In een oogopslag, een aanraking, een beweging of een glimlach zit zoveel moois verstopt!


Leer de persoon achter de camera alvast een beetje kennen

Ik hou van…

Mijn lieve man Jos, onze kinderen Sterre en Moos, onze hond Boef, fotograferen, sporten, lekker eten, onder een dekentje op de bank zitten, buiten zijn…

Ik maak gebruik van…

De Sony A7R iv full-frame systeemcamera met verschillende objectieven, afhankelijk van de foto die ik wil nemen. Ik maak regelmatig gebruik van mijn studio flitsset of reportageflitser en heb verschillende achtergrondschermen.

Het leukste aan fotografie vind ik…

Het kunnen vangen van momenten die anders vergeten waren.

Weetjes over mij..

Ik ben de oudste van vier kinderen. Ik ben linkshandig. Ik werkte ooit in de zorg, maar heb het roer volledig omgegooid waardoor ik nu 100% van mijn werkzame tijd kan doen wat ik het allermooist vind om te doen: fotograferen. Nog nét iets leuker vind ik toch wel moeder zijn, dus dat doe ik het meest.

Mensen omschrijven mij als…

Loyaal, lief, een tikkie eigenwijs en verbindend.

Mijn droom als fotograaf is…

Om mijn eigen studio te hebben en te mogen exposeren met mooie projecten.